Wespennest

wespen

Wespennest verwijderen?

Het zelf bestrijden van overlast door wespen of zelfs het verwijderen van een wespennest is af te raden, u kunt dit het beste aan een professional overlaten. Een wesp is een strijdvaardig dier, wat direct de tegenaanval zal inzetten als deze zich bedreigd voelt, indien een complete kolonie hiertoe overgaat kan dit ernstige gezondheidsrisico’s opleveren voor mens en (huis)dier.

Door de ruime ervaring van JGongediertebeheerl hebben wij de vakkennis en de juiste middelen in huis om wespenoverlast op een veilige en structurele manier op te lossen.

Naast een deskundige bestrijding van overlast van wespen kan JGongediertebeheer ook een adviserende rol spelen om overlast van wespen te voorkomen. Ieder kent wel in de warmere maanden, wanneer men juist graag buiten wil leven in de tuin, de opdringerigheid van vele wespen. Allerlei hulpmiddelen schijnen niet te helpen om de wespen te verjagen of te doden en de irritaties over de wespen nemen toe tot men uiteindelijk naar binnen vlucht.

Voorkomen is vaak beter dan genezen, zorg ervoor dat de omgeving hygiënisch en opgeruimd is, met name etensresten en zoete dranken zijn een lekkernij voor de wesp.

Verwijderen wespennesten

Als ondanks alle voorzorgsmaatregelen er toch sprake is van een wespenplaag, dan kan JGongediertebeheer snel ter plaatse zijn en lossen wij het probleem binnen 24 uur op. Daarbij geven wij een zogenaamde seizoensgarantie, mocht in hetzelfde jaar er zich op dezelfde plaats weer een wespennest vormen, dan wordt deze door ons kosteloos verwijderd.

Wespen zijn geen solitair levende dieren, daarom moet door JGongediertebeheer zorgvuldig gezocht worden naar de bron, het wespennest van waaruit de overlast van wespen ontstaat. Wij zorgen voor een veilige en afdoende verwijdering, zodat u weer rustig van het buitenleven kunt genieten.

Mocht u desondanks gestoken worden door meerdere wespen, roep dan direct medische hulp in, zeker als u allergisch bent voor wespensteken. Voor al het overige: JGongediertebeheer! Wij zijn u graag van dienst.

Wij verlossen u graag van uw ongedierte!

Heeft u SPOED bel dan direct naar:

0147 301 06

Wespenbestrijding voor €60,- All in. 

Inclusief voorrijkosten, BTW en gebruik van producten

Call Now ButtonBel ons