Kakkerlakkenbestrijding

kakkerlakken

Kakkerlakken bestrijden? 

Duitse kakkerlakken komen in België en Nederland het meest voor van de zes soorten kakkerlakken die leven in België en Nederland. De bruinband, oosterse, Amerikaanse, Australische en Surinaamse kakkerlakken zijn de overige soorten.

In woningen, kantoren, bakkerijen, horecagelegenheden, supermarkten, ziekenhuizen, instellingen en scholen kunnen onder meer kakkerlakken voorkomen.

Kakkerlakken kunnen verspreid worden door terugkeer van vakantie, verhuizingen en transporten. Vaak worden de kakkerlakken of de eipakketten op deze manier dan weer mee naar huis genomen. Kakkerlakken vermenigvuldigen zich in een rap tempo en kunnen in een zeer korte tijd uitgroeien tot een plaag, die dagenlang kunnen leven van een bolletje vet. Naast het veroorzaken van allergieën, kunnen kakkerlakken ook allerlei ziekteverwekkende organismen bij zich dragen waarmee zij dan ons voedsel besmetten.

Kakkerlakkenplaag bestrijden

Een kakkerlakkenbestrijding is vaak noodzakelijk, omdat kakkerlakken ziekteverwekkende organismen overbrengen. Ook uit hygiënisch oogpunt is het noodzakelijk. Kakkerlakken zijn lichtschuw, waardoor een kakkerlakkenplaag vaak pas laat ontdekt wordt.

Duidelijke adviezen over preventie en de uiteindelijke kakkerlakkenbestrijding zorgen ervoor dat de kakkerlakkenplaag snel onder controle en verdwenen is. Het bestrijden gebeurt op een veilige en professionele manier met gel of vloeistof. Na de bestrijding plaatsen wij eventueel een kakkerlakkenval ter monitoring.

JGongediertebeheer is zeer mobiel en kan daarom altijd snel ter plaatse zijn, wij streven er altijd naar om uw probleem binnen 24 uur aan te pakken, neemt u voor nadere informatie contact met ons op

Wij verlossen u graag van uw ongedierte!

Heeft u SPOED bel dan direct naar:

0147 301 06

Kakkerlakkenbestrijding vanaf €135,-

Informeer naar de mogelijkheden.

Call Now ButtonBel ons