Mierenplaag

mieren

Mierenplaag bestrijden?

 

Naast de veelvoorkomende wegmieren (zwarte mieren), komen wij ook de faraomieren vaak tegen in keukens waar zij zich vooral tegoed doen aan vleeswaren en etensresten.

Deze in kolonies levende mierensoort kan in woningen, bedrijven en instellingen een ware plaag vormen die zonder de juiste toegelaten bestrijdingsmiddelen moeilijk te bestrijden is.

Faraomieren komen van oorsprong uit de tropen en zijn mede door de handel over een groot deel van de wereld verspreid. Bij hoge temperaturen gedijt de faraomier het best. Vandaar dat zij zich vaak ophouden bij warmtebronnen. Nesten komen het meest voor bij kachels, radiatoren en warmte leidingen.

Het herkennen van een mierenplaag

Wegmieren hebben vaak de drang om het nest uit te breiden waardoor problemen kunnen ontstaan. Vaak bevinden de nesten zich in uw tuin onder het terras. Heel herkenbaar is dan ook een terras waarop zich allemaal zandhopen bevinden. Dit verwijderde zand zorgt ervoor dat de terrastegels gaan verzakken.

Het bestrijden van mieren dient altijd op grote schaal en door deskundigen te worden uitgevoerd. Het zelf proberen te bestrijden met kokend water, uitbranden, of een spuitbus heeft op lange termijn dan ook totaal geen effect.

Met de wettelijk toegestane middelen kunnen wij u van uw mierenplaag afhelpen.

JGongediertebeheer is zeer mobiel en kan daarom altijd snel ter plaatse zijn, wij streven er altijd naar om uw probleem binnen 24 uur aan te pakken, neemt u voor nadere informatie contact met ons op

Wij verlossen u graag van uw ongedierte!

Heeft u SPOED bel dan direct naar:

0147 301 06

Mierenbestrijding vanaf €75,- 

Vraag naar de mogelijkheden.

Call Now ButtonBel ons