Vlooienbehandeling

vlooien

Vlooienbehandeling 

Vlooien zijn een veelvoorkomend probleem in huizen, vooral als er als honden of katten worden gehouden. In huizen waar voorheen huisdieren werden gehouden, komt het vaak voor dat men na de verhuizing vlooien aantreft. De gastheer is weg, waarna de vlooien u direct bespringen.

Tevens komt het ieder jaar voor dat men terugkomt van vakantie, maar daarvoor niet grondig gestofzuigd heeft of de stofzuigerzak niet heeft verwijderd en direct wordt besprongen door de vlooien bij het openen van de deur.

Naast honden en katten kunnen ook andere harige diersoorten last van vlooien hebben zoals konijnen, ratten, muizen en kleinvee.

Het herkennen van vlooien

Vlooien zijn parasieten. Vooral de vlooienbeten kunnen jeuk, irritaties en huiduitslag veroorzaken. Hoewel de beten niet pijnlijk zijn, kunnen de zogenaamde vlooienbulten pijnlijk aanvoelen. Huisdieren kunnen een allergie voor vlooienspeeksel ontwikkelen. Met hun ongelooflijk krachtige springpoten kunnen vlooien lange afstanden springen en op deze manier zich makkelijk verplaatsen tussen mens en dier, daarbij jeukende beten achterlatend.

Voor een succesvolle bestrijding van vlooien is het van groot belang eerst zeer grondig te stofzuigen en de stofzuigerzak direct te verwijderen. Kleden en matten dienen uitgewassen te worden op minimaal 60 graden. Daarnaast moet een plinten- en oppervlaktebehandeling uitgevoerd te worden met een residueel werkend product. Vergeet daarnaast de huisdieren niet te behandelen.

JGongediertebeheer is zeer mobiel en kan daarom altijd snel ter plaatse zijn, wij streven er altijd naar om uw probleem binnen 24 uur aan te pakken, neemt u voor nadere informatie contact met ons op

Wij verlossen u graag van uw ongedierte!

Heeft u SPOED bel dan direct naar:

0147 301 06

Vlooienbehandeling vanaf €3,- per m2.

Vraag naar de mogelijkheden

Call Now ButtonBel ons